Prima   -  Presa   -  Noutăți - Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud se va întruni în ședință ordinară miercuri, 20 septembrie 2023

Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud se va întruni în ședință ordinară miercuri, 20 septembrie 2023

   
18.09.2023   1119 Accesări  

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud anunță despre organizarea ședinței ordinare a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Sud.

Ședința va avea loc miercuri, 20 septembrie, începând cu ora 09.00, în format online, pe platforma Google Meet.

La ședința CRD Sud sunt invitați să participe reprezentanți ai MIDR, membrii CRD Sud, specialiști din cadrul ADR Sud și alte persoane interesate.

În cadrul ședinței urmează a fi audiat Raportul privind progresul implementării proiectelor de dezvoltare regională în Regiunea Sud pentru semestrul I anul 2023 și informația referitoare la progresul implementării, în Regiunea de Dezvoltare Sud, a proiectelor incluse în Documentul Unic de Program 2022-2024, finanțate din FNDRL. De asemenea urmează a fi aprobat Planul actualizat de implementare a Programului Operațional Regional Sud 2022-2024 precum și va fi abordat subiectul referitor la implementarea în Regiune a măsurilor de investiții în infrastructură, finanțate de Uniunea Europeană/GIZ.

Pentru a putea participa la ședința online a CRD Sud, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

Link: https://meet.google.com/cdy-exzz-tzh

Participanții la ședință sunt rugați să se conecteze pe platforma Google Meet începând cu ora 8.30, accesând link-ul disponibil, pentru a înregistra prezența lor în cadrul ședinței online a CRD Sud! 

Principalele obiective ale ședinței sunt expuse în ordinea de zi a evenimentului, pe care o găsiți atașată aici.

Pentru suport și informații suplimentare, contactați ADR Sud: tel. (241) 2-62-86; e-mail: adrsud@adrsud.gov.md

Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud (CRD Sud) este structura regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud, formate din raioanele Ștefan Vodă, Căușeni, Cimișlia, Basarabeasca, Leova, Cahul, Cantemir și Taraclia. CRD Sud este alcătuit din președinții raioanelor componente și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion al regiunii. Membrii CRD Sud își exercită atribuțiile cu titlu gratuit.