Prima   -  Presa   -  Noutăți - Monitorizarea a două proiecte de dezvoltare regională, care îmbunătățesc condițiile de viață pentru locuitorii din Căușeni

Monitorizarea a două proiecte de dezvoltare regională, care îmbunătățesc condițiile de viață pentru locuitorii din Căușeni

   
01.12.2023   1280 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud) a efectuat recent o vizită de monitorizare pentru a evalua stadiul avansării a două proiecte importante de infrastructură în orașul Căușeni, accentuându-și angajamentul pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor.

Proiectul „Modernizarea stației de epurare a apelor uzate din orașul Căușeni (etapa a II-a) și construcția sistemului de canalizare în sectorul Căușenii Vechi" a înregistrat un progres remarcabil, realizând efectuarea a 30,2% din lucrările la stația de epurare și extinzând rețeaua de canalizare cu 9.902 metri. Acest proiect evidențiază eforturile de îmbunătățire a serviciilor de utilități publice în regiune.

În paralel, proiectul „Asigurarea bunei funcționalități a stației de epurare prin extinderea rețelelor de canalizare și regionalizarea serviciului în orașul Căușeni" a adus o contribuție semnificativă la infrastructura locală prin construcția a 11,9 kilometri de rețea de canalizare și instalarea a 524 de cămine de vizitare, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor, odată cu finalizarea lucrărilor proiectului.

Prin această vizită, se reiterează importanța colaborării continue și a monitorizării riguroase pentru asigurarea succesului și durabilității acestor proiecte esențiale. Astfel, depunerea eforturilor susținute, contribuie activ la dezvoltarea sustenabilă și la creșterea nivelului de trai în Căușeni.