Prima   -  Achiziții Publice   -  Planificare proceduri de achiziții - ANUNȚ privind suspendarea licitației publice în cadrul proiectului „Construcția rețelelor interne de apeduct la apeductul magistral în comuna Lebedenco, raionul Cahul (Etapa 1)"

ANUNȚ privind suspendarea licitației publice în cadrul proiectului „Construcția rețelelor interne de apeduct la apeductul magistral în comuna Lebedenco, raionul Cahul (Etapa 1)"

   
20.08.2018   630 Accesări  

Grupul de lucru pentru achiziții din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Sud anunță despre faptul că, în conformitate cu regulile PRAG UE și ca urmare a solicitării finanțatorului nr. 196 GIZ din 09.08.2018, procedura de Licitație Publică GIZ UE MSPL/GIZ/L/SA/002, anunțată în cadrul proiectului „Construcția rețelelor interne de apeduct la apeductul magistral în com. Lebedenco r-nul Cahul (Etapa 1)", a fost suspendată, drept motiv servind lipsa asigurărilor din partea autorităților locale a co-finanțării conectărilor ce urmează a fi axecutate.

Pentru a nu prejudicia drepturile și obligațiile participanților la procedura de licitație supra invocată, notăm că finanțatorul GIZ, de comun cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud și beneficiarii finali ai proiectului sunt în căutarea soluțiilor de rigoare și, în cel mai scurt timp posibil, procedura respectivă va fi relansată.

Pentru afla despre data relansării licitației publice sus-menționate, recomandăm persoanelor interesate să monitorizese periodic Buletinul Achizițiilor Publice și să acceseze site-ul Agenției de Dezvoltare Regionale Sud www.adrsud.md