Prima   -  Transparență decizională   -  Informație de interes public   -  Anunțuri - În atenția locuitorilor Regiunii Sud!

În atenția locuitorilor Regiunii Sud!

   
12.11.2014    

CRAION CONTACT-Cahul în cadrul proiectului "Advocacy și mobilizare pentru o mai mare putere de acțiune și intervenție și Campanie de informare europeană în raioanele de sud a Republicii Moldova", organizează la data de 23 noiembrie 2014  caravana auto „EuroMobil", cu genericul "EUROPA PENTRU TINE".

Scopul evenimentului este promovarea valorilor europene în rândul locuitorilor Regiunii de Sud. În cadrul campaniei, 20 autoturisme cu promotori ai valorilor europene se vor deplasa pe un traseu ce cuprinde 35 localități din sudul țării dintre care 15 localități în care locuiesc reprezentanți ai diferitor minorități etnice. În cadrul campaniei vor fi organizate popasuri pentru întâlniri și discuții cu cetățenii, fiind distribuite materiale promoționale de informare europeană.

Membrii echipei CRAION CONTACT-Cahul invită toți cetățenii care apreciază valorile europene, dețin în posesie automobil și sunt interesați să fie membri ai caravanei EuroMobil.

Detaliile caravanei vor fi discutate cu fiecare persoană interesată individual.  Așteptăm confirmarea intenției Dvs. de participare la adresa de e-mail a CONTACT-Cahul: contact_cahul@yahoo.com sau la telefoanele (0299) 84842 și (0299) 84843.

Caravana auto EuroMobil se organizează în cadrul proiectului FHI 360 "Advocacy și mobilizare pentru o mai mare putere de acțiune și intervenție și Campanie de informare europeană în raioanele de sud a Republicii Moldova" gestionat de FHI 360 din fondurile USAID.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:   Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney