Prima   -  Transparență decizională   -  Informație de interes public   -  Anunțuri - Seminarul ,,PAS cu PAS în Afaceri’’

Seminarul ,,PAS cu PAS în Afaceri’’

   
25.03.2015    

La data de 4 aprilie curent, ora 12.00 în incinta sălii de festivități a Restaurantului Balcani, or.Hîncești va avea loc evenimentul cu tematica ,,PAS cu PAS în Afaceri’’.

Evenimentul este organizat de Agenția de organizare evenimente CBV Media Group în parteneriat cu Asociatia de Tineret UTS Hincesti și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM).

 Scopul evenimentului este creșterea nivelului de cunoștințe a agenților economici  și tinerilor, viitori antreprenori, participanți la eveniment.

La eveniment se așteaptă 60-70 de invitați din or. Hîncești, Anenii-Noi, Cimișlia, Leova și alte raioane, precum și din mun. Chișinău. 

Activitățile evenimentului sunt:

·        Training ,,21 de metode de a crește afacerea Ta'', trainer Olga Țapordei, Comunitatea Angry Business;

·        Oportunită de finanțare și instruire în afaceri, Director ODIMM, Iulia Iabanji;

·        Parada de modă marca Anette, Fashion Jewelry Shop

·        Master class în arta machiajului, oferit de o tînără din Hîncești, inițiatoarea unei școlii de make up;

·        Lansarea unui site de publicitate local pentru antreprenori;

·        Tombolă cu cadouri surpriză de laFashion Jewelry Shop, Revista Mireasa, Fresh an Joy, Lia Bijou, Voyaje International, Bestseller, Restaurantul Balcani etc

De asemenea, pentru promovarea antreprenorilor autohtoni, la eveniment va fi organizat și un mini tîrg expozițional cu vînzări.

Pentru doritorii de a participa la eveniment, sau pentru eventualii doritori de  a deveni partenerii evenimentului, Vă rugăm să vă înregistrați la numărul de contact 068835250, persoana de contact Cornelia Zelinschi.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:   Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney