Prima   -  Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud   -  Ghidul membrului CRD Sud

Ghidul membrului Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud (Cimișlia 2021)

   

Prezentul Ghid al membrului CRD Sud a fost elaborat în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale", care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), cu suportul financiar al Ministerului German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).

Ghidul este destinat membrilor CRD Sud. Acest instrument are menirea de a sprijini membrii CRD în exercitarea rolului lor și a-i ajuta să valorifice pe deplin potențialul activității lor în cadrul Consiliului. Ghidul descrie competențele și obligațiile membrilor Consiliului, ghidează membrii spre consultarea legislației și actelor normative relevante, explică rolul membrilor ca reprezentanți ai intereselor diferitelor grupuri în contextul dezvoltare a Regiunii Sud și servește drept sursă de reguli, proceduri de lucru și conduită pentru membrii CRD.

Opiniile exprimate în acest Ghid nu reflectă neapărat punctul de vedere al GIZ și/sau al Ministerului German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).

Acest ghid a fost elaborat în anul 2021, cu suportul Luciei Aprodu, expertă în comunicare.