print
Masă rotundă “Elaborarea proiectelor regionale în direcția îmbunătățirii factorilor de mediu„
22.11.2011
2083 Accesări

Agenția de Dezvoltare Regională Sud organizează, pe data de 25 noiembrie 2011, ora 10, a treia masă rotundă din ciclul de ateliere preconizate de către ADR Sud, cu participarea reprezentanților Autoritaților Publice Locale de nivelul I și II din Regiunea de Sud.

Atelierul cu genericul  "Elaborarea proiectelor regionale în direcția îmbunătățirii factorilor de mediu" este organizat cu scopul de a informa și  instrui potențialii aplicanți pentru următorul Apel de Propuneri de proiecte din Fondul National de Dezvoltare Regională, planificat pentru 2012.  

În cadrul mesei rotunde se vor pune în discuție:

1.      Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deșeurilor solide, inclusiv colectarea separată, reciclarea și crearea poligoanelor moderne  de stocare a deșeurilor nereciclabile;

2.      Criteriile de aplicare la Fondul Ecologic Național.

Atelierul va fi moderat de către directorul ADR Sud, Maria Culeșov și de către Èšugui Tatiana, Coordonator al proiectului „Guvernarea deșeurilor IEVP-Est".

Descărcați agenda aici:

Toți cei interesați sunt invitați să participe confirmând prezența la umătorul număr de telefon: (0241) 2 11 51, sau pe adresa de e-mail: adrsud@gmail.com

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud