print
Regiunea Sud: evaluarea și monitorizarea proiectelor în derulare
27.05.2013
1981 Accesări

La  data de 22 mai, un grup de specialiști ai Agenției de Dezvoltare Regională  Sud, au efectuat o vizită de monitorizare în satul Zaim,  pentru a evalua mersul lucrărilor în cadrul proiectului "Amenajarea drumului de acces  spre Casa-Muzeu "Alexei Mateevici". Aici, împreună cu responsabilul tehnic, dirigintele de șantier și primarul localității, au evaluat  situația pe șantier. În  rezultatul acestei  inspectări, s-a constatat, că lucrările  decurg conform graficului  stabilit - lucrările de așternere a stratului de pietriș s-au realizat  la 80%, și se instalează bordurile.

 

                       

Se preconizează ca pînă la 5 iunie 2013 lucrările să fie încheiate.

La proiectul "Complexul sportiv din or. Căușeni", specialiștii Agenției de Dezvoltare Regională Sud au constatat, că lucrările sînt la un grad avansat de executare. În prezent, se realizează lucrări interioare de finisare - instalarea plăcilor de teracotă  în spațiile igienice și  instalarea tribunelor în sala mare. De asemenea, se realizează  și lucrări de amenajare a terenului aferent complexului, care s-ar putea finaliza la sfîrșitul lunii mai.

                       

Conform cursului lucrărilor în cadrul proiectului "Turismul sportiv în promovarea imaginii regiunii", finalizarea lor ar putea avea loc la sfîrșitul lunii iulie. 

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud