print
Regiunea Sud are cele mai bune concepte de proiecte în domeniul de aprovizionare cu apă și de canalizare
09.10.2014
1406 Accesări

 

Regiunea de Dezvoltare Sud/ 8 octombrie 2014/Vizitarea operatorilor economici responsabili de gestionarea serviciilor de aprovizionare cu apă și de canalizare(AAC), de către experții GIZ.

  În perioada 8-13 octombrie curent, un grup de experți GIZ , vor efectua vizite în localitățile beneficiare de proiecte investiționale în domeniul de AAC. Scopul vizitelor este de a îmbunătăți conceptele de proiect posibile (CPP), prin intermediul chestionarelor, privind activitatea  operatorilor economici responsabili de gestionarea serviciilor  AAC.

Astfel, la data de 8 octombrie, un grup de experți GIZ, specialiști ai ADR Sud, operatori în domeniu, reprezentanți ai APL I și II, s- au întrunit în ședințe de lucru în sediile APÄ‚ - Canal Leova și Cimișlia. În cadrul ședințelor au fost analizate datele colectate, au fost completate CPP-le, precum și s-au realizat vizite în teritoriu, în localitățile beneficiare de proiecte în AAC.

Experții GIZ vor continua vizitarea  operatorilor economici responsabili  de AAC din localitățile Cantemir, Cahul - la 9 octombrie; Căușeni, Ștefan Vodă - 10 octombrie; Basarabeasca, Taraclia - 13 octombrie curent.

De menționat, experții au început vizitele din Regiunea Sud, deoarece CPP-le propuse sînt cele mai calitative, atît din punct de vedere tehnic, cît și documentar.

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud