print
Granturi HERA pentru femeile antreprenoare din Armenia și Moldova
26.05.2017
1157 Accesări

HERA, organizație de caritate cu sediul în Marea Britanie, anunță a cincea competiție internațională de granturi pentru femeile antreprenoare din Armenia și Moldova.

Orice femie antreprenoare din aceste două țări poate solicita finanțare pentru procurarea echipamentului/utilajului sau alte costuri de dezvoltare a capitalului. Antreprenoarea trebuie să demonstreze modul în care activitatea ei va contribui la îmbunătățirea forței de muncă a femeilor tinere în regiunea ei. HERA oferă în total până la 30 de granturi, în medie de 500 EUR (variind între 50 EUR - 1200 EUR) în aceste două țări. 

Femeile antreprenoare vor fi selectate în conformitate cu una dintre următoarele trei categorii: 

  1. Femei antreprenoare stabilite, care doresc să instruiască și să angajeze femei tinere cu risc de migrație și exploatări periculoase;
  2. Femei antreprenoare tinere (sub vîrsta de 30 de ani), care au migrat, s-au întors și au organizat propriile lor asociații;
  3. Femeie tinere, antreprenoare sociale, inovatoare cu idei noi pentru îmbunătățirea forței de muncă sau a spiritului antreprenorial al femeilor, cu scopul de a preveni migrația periculoasă și a traficului de ființe umane în comunitățile lor locale. 

Dacă sunteți o femeie antreprenoare și aveți intenții sau inovații care se potrivesc uneia dintre cele trei categorii, vă rugăm să completați formularul de cerere anexat  și să-l trimiteți prin poșta electronică hera.grants@gmail.com sau crdse.info@gmail.comCererea trebuie să fie completată în limba engleză. 

CERERE LIMBA ROMÂNĂ

CERERE LIMBA ENGLEZĂ

Termen limită 28 iunie.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud