print
Grupul de lucru pentru achiziții de pe lângă ADR Sud s-a reunit astăzi pentru a discuta o serie de modificări ce urmează a fi operate în cadrul proiectelor de dezvoltare regională
24.10.2017
596 Accesări

Implementarea proiectelor este un proces continuu și dinamic. Zilnic, starea de lucruri în cadrul proiectelor investiționale implementate de ADR Sud, din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională, evoluează, înregistrând un salt înainte. Și chiar dacă, pe parcurs, mai apar unele impedimente, acestea sunt, până la urmă, depășite. Pentru ca, în final, efortul tuturor părților implicate în acest proces pe care îl numim cu toții dezvoltare regională să se soldeze cu o schimbare. Schimbarea pe care o așteaptă cetățenii Republicii Moldova și, în cazul dat, cei din Regiunea de Dezvoltare Sud. 
Acest fapt solicită din partea întregului colectiv al Agenției, ca instituție responsabilă de implementarea proiectelor, eforturi maximale și implicare plenară, exigență, control și permanentă monitorizare. 
Iată și astăzi, la sediul ADR Sud se caută soluții ferme pentru anumite dificultăți și probleme apărute în procesul de executare a lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor la Feștelița, raionul Ștefan Vodă, Cahul (strada Spirin) și Hârtop, raionul Cimișlia, precum și la șantierul de construcție a sistemului de canalizare din sectorul Valul lui Traian din orașul Căușeni. 

Grupul de lucru pentru achiziții, al cărui președinte este doamna Maria Culeșov, directorul ADR Sud, urmează să discute, pe întreg parcursul zilei de azi, cu managerii de proiect, responsabilii tehnici, diriginții de șantier și, desigur, cu antreprenorii și beneficiarii, pentru a elucida situația pe fiecare proiect în parte și a lua decizii corecte. Decizii care să asigure buna desfășurare a lucrărilor în cadrul proiectelor de dezvoltare regională implementate în Regiunea Sud. 

Împreună, toți cei cei care își dau concursul și pun umărul la prosperarea localităților din sudul Republicii Moldova — ADR, APL, agenți economici etc. — urmează să ajungă la un consens și să stabilească pe cât de justificate și necesare sunt anumite modificări în cadrul documentației tehnice a proiectelor, astfel încât acestea să asigure o infrastructură de transport și utilități publice modernă, de înaltă calitate. 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud