print
Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) anunță lansarea procesului de înregistrare a participanților la Forumul Comercial al legumelor, pomușoarelor și fructelor proaspete
12.02.2018
690 Accesări

Forumul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) anunță lansarea procesului de înregistrare a participanților la Forumul Comercial legumelor, pomușoarelor și fructelor proaspete. 

În cadrul Forumului, într-un singur loc și în aceeași zi, veți putea prezenta oferta și purta negocieri cu reprezentanții celor mai importante rețele, distribuitori și procesatori de legume, pomușoare și fructe. La Forum vor participa circa 20 de cumpărători, dintre care la moment au confirmat participarea:

Compania

Localizare

Categoria

Fourchette

Chișinău

Rețea

Metro Cash & Carry

Chișinău

Rețea

Nr1

Chișinău

Rețea

Vistarcom (Green Hills & Velmart)

Chișinău

Rețea

Agrotorginvest GRUPP

Tiraspol

Procesator

Ecoprod-Rosmol

Căușeni

Procesator

Kardel

Grătiești

Procesator

Natur-Bravo

Cupcini și Florești

Procesator

Orhei-Vit

Orhei și Căușeni

Procesator


Urmează să confirme  participarea  rețelele Moldretail  Grup (Linella  si Unimarket), Pegas, Kaufland, companiile de distribuție Fruct-Expert, Speranta-K, Criodelisimum, Agroconscom și procesatorii Alfa- Nistru (Soroca), Conserv-Grup (Budești), Coval&Co (Cantemir).

Forumul  este  organizat  în  format  B2B  (Business  cu  Business),  sub  formă  de  întâlniri  individuale programate de 15 minute între producători și potențialii cumpărători.

Data:    vineri, 16 februarie 2018

Ora:      de la 11:00 până la 15:00

Locul:   Centrul de Afaceri „V-Continental" (or. Chișinău, Bulevardul Dimitrie Cantemir 5/4).

Înregistrarea la Forum și programarea întâlnirilor cu potențialii cumpărători se efectuează în perioada 12-15 februarie la numerele de telefon: 022 235696; 022 237730 și 068882208. Participarea la forum este gratuită.

Nu ratați șansa de a vă prezenta oferta celor mai mari cumpărători de legume, pomușoare și fructe!


 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud