print
În atenția tinerilor antreprenori, proprietarilor de afaceri, managerilor și celor ce doresc să inițieze o afacere!
16.05.2018
1452 Accesări

 

A treia ediție a Școlii de Afaceri AOAM va avea loc la Cahul!

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova organizează o nouă ediție a Școlii de Afaceri, dedicată tuturor celor interesați din regiunea de sud a țării.

Această a treia ediție a Școlii de Afaceri AOAM va avea loc pe 24 mai 2018, începând cu ora 9.00, în sala Consiliului Raional din Cahul.

Evenimentul se adresează tinerilor antreprenori, proprietarilor de afaceri și managerilor, dar și oricui dorește să deslușească tainele afacerilor. Instruirea va aborda subiecte variante, printre care pașii în lansarea unei afaceri, responsabilitățile și riscurile unui business, testarea pieței, realizarea parteneriatelor sau atragerea investițiilor.

Partenerii AOAM pentru acest eveniment sunt Agenția de Dezvoltare Regională Sud, Consiliul Raional Cahul și echipa de traineri de la AngryBusiness, cu care Asociația a colaborat și la alte evenimente.

Intrarea este gratuită în baza înregistrării și în limita locurilor disponibile. Toți cei care doresc să participe se pot înscrie pe site-ul AOAM, la adresa: http://scoala.aoam.md/

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud