print
GEF SGP anunță concurs al conceptelor de proiect pentru granturi strategice
29.05.2018
1330 Accesări

Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF) invită ONG-urile şi OSC-urile să prezinte concepte de proiect pentru granturi strategice în următoarele domenii de interes ale programului: Conservarea peisajului terestru la nivel de comunitate; Agroecologie inovativă inteligentă din punct de vedere al climei.

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu oferă granturi organizațiilor non-guvernamentale și organizațiilor din comunitate (ONG/OSC) din țările în curs de dezvoltare pentru a le permite să facă față provocărilor globale de mediu, în timp ce abordează necesitățile de dezvoltare durabilă. Motto-ul SGP este "acțiunea comunității cu impact global!".

Procedura de aplicare:

Setul de documente va fi prezentat electronic la adresa SGPMoldova@unops.org, indicându-se în subiectul mesajului: „GEF SGP, Strategic Grant 2018, [denumirea ONG-ului aplicant]".

Termenul limită de depunere a conceptelor de proiect este 29 iunie 2018, 17:00 (GMT +2).

Conceptele de proiect primite după termenul limită nu vor fi examinate.

Pentru orice informație adițională cu privire la procesul de solicitare, Vă rugăm să o contactați pe Dna Inessa Galițchi, Coordonator Național, Programul de Granturi Mici al GEF, Moldova prin e-mail: inessag@unops.org, sau la tel. (+373) 22 839-876.

VIII. Documente de suport

  • Anuţul concursului de concepte de proiecte (versiunea RomânăRusă şi Engleză)
  • Instrucțiuni de aplicare (versiunea Română,Rusă şi Engleză)
  • Formularul Conceptului de Proiect (versiunea RomânăRusă şi Engleză)
  • Întrebări frecvente (FAQ) cu privire la proiectele strategice SGP (versiunea Română,Rusă şi Engleză)
Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud