print
Nu rata șansa de a deveni partener al Programului "Comunitatea Mea"
16.05.2019
1094 Accesări

Au mai rămas zile numărate până la expirarea termenului de depunere a formularului pentru a deveni partener al Programului Comunitatea Mea. Formularele, în română sau rusă, pot fi descărcate de aici: http://bit.ly/DevinoPartener

Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implementat de IREX Moldova, învită primăriile din Republica Moldova, să aplice pentru deveni parteneri ai programului în 2019. Scopul programului este de a consolida capacitățile autorităților publice locale, în efortul lor de a asigura o guvernare eficientă, transparentă și responsabilă față de necesitățile cetățenilor.

Pe parcursul derulării programul, comunitățile vor fi implicate în diverse activități ce vor stimula îmbunătățirea calității și accesibilității serviciilor publice, implica societatea civilă în activitatea primăriei și crește veniturile locale prin implementarea practicilor moderne de management financiar.

De asemenea, APL-urile care vor demonstra un angajament sporit față de guvernarea deschisă și responsabilă, vor fi invitate să aplice pentru suport în planificarea și implementarea proiectelor
comunitare de infrastructură. Proiectele ce urmează a fi finanțate se vor încadra în două categorii majore: proiecte comunitare (în voaloare de până la 60 de mii de dolari SUA) și inter-municipale cu implicarea a 3-5 comunități.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud