print
Concurs al propunerilor de proiect pentru elaborarea Strategiei de Țară a Programului de Granturi Mici al GEF, Faza Operațională 7
03.09.2019
850 Accesări

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu invită ONG-urile să prezinte o Propunere de Proiect pentru Elaborarea Strategiei de Țară a Programului de Granturi Mici al GEFFaza Operațională 7.

Propunerea de proiect trebuie elaborată în conformitate cu prevederile stipulate în documentul Concurs Propuneri de Proiecte: Proces de elaborare.

Suma maximă a grantului pentru proiect se va limita la 25,000 dolari SUA, iar solicitanții vor prezenta un buget estimativ detaliat. Pentru acest tip de grant NU este necesară cofinanțare.

Setul de documente va fi prezentat electronic la adresa SGPMoldova@unops.org, indicându-se în subiectul mesajului: „GEF SGP, Strategie Program de Țară OP7, [denumirea ONG-ului aplicant]".

Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 20 Septembrie 2019, 23:59 (GMT +2). Propunerile de proiect primite după termenul limită nu vor fi examinate.

Pentru orice informație adițională cu privire la procesul de solicitare, Vă rugăm să-l contactați pe D-nul Denis Parea, Coordonator Național, Programul de Granturi Mici al GEF, Moldova prin e-mail: denis.parea@undp.org,  sau la tel. (+373) 22 839-876, mob. 0 686 86 777.

Documente de suport

  • Concurs Propuneri de Proiecte: Proces de elaborare (Română);
  • Formular de aplicare (Română);
  • Criterii pentru selectarea peisajelor terestre (Română);
  • Anexa bugetului (Română);
  • Șablon Strategie Program de Țară (Română);
  • Proces ilustrat de elaborare a Strategiei Programului de Țară (Română).

 

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud