print
A fost lansată etapa a II-a a celui de-al 3-lea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Transnaţional Dunărea 2014-2020
17.10.2019
1046 Accesări

Programul Transnaţional Dunărea 2014-2020 a lansat etapa II a celui de-al 3-lea apel de propuneri de proiecte. Apelul este deschis până pe 25 noiembrie 2019.

Instituţiile din Republica Moldova au oportunitatea să se alinieze la proiectele selectate în calitate de parteneri.

Pachetul de documente, precum şi informaţiile detaliate privind etapa II a celui de-al 3-lea apel de propuneri de proiecte, inclusiv regulile de eligibilitate şi depunere pot fi accesate la următorul link: http://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/third-call-for-proposals .

În I etapă al celui de-al 3-lea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului menţionat au fost depuse 276 Expresii de Interes, care presupun descrierea pe scurt a proiectelor. 86 de instituţii din Republica Moldova au participat în cadrul propunerilor depuse.

Programul Transnaţional Dunărea 2014-2020  constituie un program de cooperare teritorială  european, fiind un instrument de finanţare ce are drept scop sprijinirea dezvoltării Strategiei macro-regionale a Uniunii Europene pentru regiunea Dunării (SUERD), consolidarea integrării teritoriale şi abordarea obstacolelor comune.

Domeniile vizate sunt: mediu şi cultură, conectivitate şi responsabilitate energetică, guvernanţă, inovare şi responsabilitate socială.     

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud