print
În atenția agenților economici!
25.10.2019
1007 Accesări

Antreprenorii sunt invitați să participe la Misiunea Oamenilor de Afaceri organizată în cadrul celui de-al IV-lea Summit internațional al Drumului Mătăsii, în or. Trabzon (Turcia), care se va desfășura în perioada 27-29 noiembrie 2019.

La eveniment sunt invitați agenții economici care activează în următoarele domenii:
1.Industria agroalimentară/ tehnologii și echipamente pentru industria agroalimentară;
2.Domeniul construcțiilor (materiale de construcții, echipamente);
3.Turism.

Evenimentul este conceput drept o platformă de cooperare și dezvoltare a afacerilor pentru țările care au fost amplasate de-a lungul Drumului Mătăsii și țările membre ale Organizației de Cooperare Economică în regiunea Mării Negre (BSEC). Evenimentul va oferi posibilitatea de a participa la reuniuni B2B, stabilind legături de cooperare cu oameni de afaceri din Turcia și alte state.

Costuri:

1.      Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli:
- cazare (27-29noiembrie2019);
- transfer: aeroport -hotel- aeroport;
- acces la expoziție;
- suport din partea echipei Enterprise Europe Network pentru optimizarea programului de întâlnire.

2.      Participantul va achita:
- bilet de avion (Chișinău-Trabzon-Chișinău);
- taxa de participarepentru membrii CCI a RM - 2 000 MDL (toate taxele incluse) /taxa de participarepentru non-membrii CCI a RM - 2 500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 04 noiembrie 2019. Pentru înregistrare, completați Formularul. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact, Dimitriu Rodica - tel : 022 22 13 91, e-mail : rodica.dimitriu@chamber.md .

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud