print
Sesiune de consultanță on-line HelpDesk pentru companiile participante la licitațiile internaționale lansate de ADR Sud
14.04.2020
1021 Accesări

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ și finanțate de Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM invită reprezentanții companiilor ce intenționează să depună dosare pentru participarea la licitațiile privind executarea lucrărilor de construcție pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice și a lucrărilor de construcție pentru reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare să apeleze la serviciul de consultanță on-line - HelpDesk, care va fi asigurat de către Camera de Comerț a Republicii Moldova, cu participarea experților din România și Republica Moldova, cu scopul de îmbunătățire a calității ofertelor depuse pentru  licitațiile lansate de ADR-urile din Republica Moldova.

Serviciul de consultanță se acordă doar pentru aspecte ce țin de partea procedurală a documentației de achiziție (Volumul I și II) nu și pentru aspecte de natură tehnică sau aspecte care țin de fundamentarea prețului ofertei.

Serviciile HelDesk-ului vor fi active după cum urmează:

► 16 aprilie 2020 (ora 09:00 - 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 15 aprilie 2020, ora 15:00

► 22 aprilie 2020 (ora 09:00 - 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 21 aprilie 2020, ora 15:00

Limba de comunicare: limba română.

Înregistrările se fac în baza Formularelor (descarcă) de solicitare a serviciului dat completate și transmise pe adresa de e-mail: inga.leontean@chamber.md în termenii sus-menționați.

Ulterior, persoanele înregistrate  vor fi informate privitor la  ora și modalitatea de acces prin expedierea  link -lui de acces, Ghidului Utilizatorului și a Declarației de exonerare a răspunderii.

Serviciul de consultanță este gratuit (pentru a beneficia de acest serviciul este necesar  acces la  calculator sau telefon mobil cu conexiune la Internet, cameră web și microfon).

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la CCI a RM. Persoană responsabilă: Inga Leontean, tel. mob.: 068660104.

Vă reamintim că ADR Sud a publicat anterior câteva ANUNȚURI (CLICK) despre licitațiile internaționale privind achiziționarea lucrărilor de construcție pentru sporirea eficienței energetice a două instituții de învățământ LT "Constantin Spătaru" din orașul Leova și LT "Matei Basarab" din orașul Basarabeasca, precum și alte două ANUNȚURI (CLICK) privind achiziționarea și contractarea lucrărilor pentru două proiecte de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în localitățile Iargara, Filipeni, Romanovca și Cupcui din raionul Leova, precum și de extindere a sistemului de canalizare și de construcție a stației de construcție a apelor uzate din orașul Leova. De asemenea, anunțurile pot fi găsite și pe site-ul CCI a RM. 


Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud