print
Programul "Comunitatea Mea" selectează noi APL-uri care vor beneficia de asistența din partea USAID, începând cu anul 2020
26.06.2020
699 Accesări

Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implementat de IREX Moldova, anunță runda a treia de selectare a comunităților din Republica Moldova care vor deveni partenere ale programului în 2020. Scopul programului este de a consolida capacitățile autorităților publice locale pentru a asigura o guvernare eficientă, transparentă și responsabilă față de cetățeni.

Pe parcursul derulării programului, comunitățile vor fi implicate în diverse activități ce vor stimula îmbunătățirea calității și accesibilității serviciilor publice, vor implica societatea civilă în activitatea primăriei și vor contribui la creșterea veniturilor locale prin implementarea practicilor moderne de management financiar.

De asemenea, APL-urile care vor demonstra un angajament sporit față de guvernarea deschisă și responsabilă, vor fi invitate să aplice pentru suport în planificarea și implementarea proiectelor de dezvoltare comunitară și de infrastructură, care vor crește accesul și calitatea serviciilor publice locale și vor îmbunătăți viața cetățenilor la nivel local.

Primăriile interesate sunt invitate să consulte această pagină pentru detalii https://bit.ly/2Yv7Bfm și să aplice online până la data de 20 iulie 2020, ora 17:00.

Pentru mai multe informații despre programul USAID Comunitatea Mea și procesul de selectare a noilor comunități, vă invităm să accesați pagina de Facebook sau să ne contactați prin e-mail la officeCM@irex.org.


 

Copyright © 2021 Agenția de Dezvoltare Regională Sud