print
Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud se va întruni în ședință vineri, 18 septembrie a.c.
15.09.2020
1315 Accesări

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud anunță despre organizarea ședinței ordinare a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Sud.

Ședința va avea loc vineri, 18 septembrie, începând cu ora 10.00.

Ținând cont de situația curentă privind riscul sporit de creștere și răspândire a numărului cazurilor de infectare cu COVID-19 la nivel național și, implicit, regional, și prelungirii stării de urgență de sănătate publică de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, ședința va fi desfășurată în mediul online, pe platforma Zoom Meeting.

La ședința CRD Sud sunt invitați să participe reprezentanți ai MADRM, membrii CRD Sud, specialiști din cadrul ADR Sud și din cadrul Proiectului "Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și alte persoane interesate.

În cadrul ședinței vor fi abordate subiecte cu referire la proiectele implementate în Regiunea de Dezvoltare Sud, cu suportul Uniunii Europene și al Băncii germane pentru Dezvoltare KfW, cu privire la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud, aprobarea Propunerii de proiect privind suportul pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare (CRD) din Regiunea de Dezvoltare Sud, finanțat de MSPL/GIZ ș.a.

Pentru a putea participa la ședința online a CRD Sud, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/86304783536?pwd=ckJNZnRmR1dzRzFVNm9kYURPV082Zz09     

Meeting ID: 863 0478 3536, Password: 429522

Participanții la ședință sunt rugați să se conecteze pe platforma ZOOM începând cu ora 9.30, accesând link-ul de acces disponibil, pentru a înregistra prezența lor în cadrul ședinței online a CRD Sud!

Principalele obiective ale ședinței sunt expuse în agenda evenimentului, pe care o găsiți atașată mai jos.

Pentru suport și informații suplimentare, contactați persoana responsabilă din cadrul ADR Sud: Luminița Netedu, specialistă în comunicare și relații cu APL/CRD, tel. (241) 2-11-50; 068991562, e-mail: adrsud@gmail.com

Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud (CRD Sud) este structura regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud (denumită în continuare regiunea), formate din raioanele Ștefan Vodă, Căușeni, Cimișlia, Basarabeasca, Leova, Cahul, Cantemir și Taraclia. CRD Sud este alcătuit din președinții raioanelor componente și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion al regiunii. Membrii CRD Sud își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. 

 




 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud