print
Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud se întrunește vineri, 16 octombrie a.c., în ședință extraordinară
12.10.2020
1071 Accesări

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud anunță convocarea membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Sud în cadrul unei ședințe extraordinare. Evenimentul este planificat pentru vineri, 16 octombrie 2020, cu începere de la ora 10.00.

Ținând cont de criza sanitară generată de pandemia de COVID-19, ședința va avea loc în regim online, pe platforma Zoom. Pentru a putea participa la ședința online a CRD Sud, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

Participanții la ședință sunt rugați să se alăture ședinței online începând cu ora 9.40, accesând link-ul de mai sus, pentru a înregistra prezența lor în cadrul ședinței online a CRD Sud.

La evenimentul online sunt invitați să participe reprezentanți ai MADRM, membrii CRD Sud, specialiști din cadrul ADR Sud și alte persoane interesate.

Ședința se va axa pe următoarele subiecte:

  • Cu privire la activitățile realizate de către Agenția de Dezvoltare Regională Sud în cadrul Concursului de selectare a proiectelor pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională 2021-2023 (10 august-23 septembrie 2020); 
  • Cu privire la audierea Raportului de evaluare a Notelor Conceptuale a proiectelor depuse în cadrul Concursului de selectare a proiectelor pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională 2021-2023; 
  • Cu privire la aprobarea listei Notelor Conceptuale/proiectelor prioritare care acced în etapa a II-a a Concursului de selectare a proiectelor pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională 2021-2023 - de depunere a Cererilor de Finanțare. 

Agenda ședinței extraordinare a CRD Sud o găsiți atașată mai jos, la rubrica „Fișiere anexate".

Date de contact pentru informații suplimentare: Luminița Netedu, specialistă în couminare, relații cu APL / CRD Sud; tel.: (231) 2-11-50; 068 991562; e-mail: luminita.netedu@adrsud.gov.md


 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud