print
Inițierea programului de vizite în teritoriul Regiunii de Dezvoltare Sud a Directorului ADR Sud Gorban Olga
04.08.2021
942 Accesări

În scopul consolidării relațiilor de parteneriat între ADR Sud și APL la data de 3 august 2021 dna Olga Gorban - director al Agenției de Dezvoltare Regională Sud a inițiat un program al vizitelor de cunoștință și informare a Autorităților Publice Locale din Regiunea de Dezvoltare SUD.

           Prima vizită de cunoștință și informare în cadrul programului menționat a avut loc la Selemet, unde directorul ADR Sud - Olga Gorban și Tatiana Badan, primar al satului Selemet și președinte al Congresului Autorităților Locale din Moldova, au discutat despre rolul implicit al APL -urilor în dezvoltarea regională. De asemenea s-a menționat și disponibilitatea ADR Sud de a iniția noi parteneriate și a oferi suportul necesar Autorităților în atragerea investițiilor.

            Necătând la unele dificultăți pe care la  întimpină autoritățile locale în procesul complex de dezvoltare regională, în cadrul discuțiilor s-a convenit asupra existenței unor obiective comune și necesitatea  consolidării acțiunilor care vor atinge țintele propuse spre realizare. 


 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud