print
Concurs de granturi privind crearea de sinergii pentru comunitățile de afaceri competitive din Republica Moldova
12.01.2022
700 Accesări

Programul Uniunii Europene - Măsuri de Promovare a Încrederii (EU-CBM V), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova, anunță lansarea unui nou concurs de granturi pentru organizațiile de suport în afaceri, asociații sectoriale sau organizații non-guvernamentale cu experiență în dezvoltarea capacităților antreprenoriale, ce vor contribui la crearea de sinergii pentru comunități de afaceri competitive de pe ambele maluri ale râului Nistru.

Organizațiile interesate pot depune cererile și propunerile de proiect, având în vedere că toate activitățile urmează să se desfășoare în perioada martie 2022 - mai 2023. Participanții la concurs pot solicita granturi în valoare de maxim 40000 Euro. Contribuțiile proprii din partea aplicanților și a partenerilor sunt încurajate.

Activitățile planificate vor ajuta comunitățile de afaceri competitive de pe ambele maluri să abordeze prin eforturi comune provocările existente care au fost intensificate de criza COVID-19, având în vedere că nevoile economice și deficiențele structurale s-au agravat.

Prin acest apel vor fi continuate eforturile de reducere a decalajului de creștere economică între ambele maluri și atenuarea consecințelor crizei COVID-19, de asigurare a sinergiilor între actorii de afaceri de pe ambele maluri prin soluționarea necesităților sau problemelor de actualitate.

Totodată, vor fi oferite instrumente inovatoare pentru implementarea soluției identificate, dar și acces  echitabil  la oportunitățile oferite de Acordul de Asociere cu UE și de Zona de liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (ZLSAC), cu scopul de a avansa integrarea între cele două maluri ale râului Nistru.

Programul EU-CBM V va organiza o întrunire online pentru informarea participanților pe data de 14 ianuarie 2022, ora 14:00, pe platforma ZOOM. Potențialii aplicanți sunt rugați sa se înregistreze completând formularul ce urmează: https://cutt.ly/TU69xz5.

Termenul limită pentru depunerea cererilor cu propunerile de proiect este 04 februarie 2022, ora locală 16:30, la adresele electronice elena.cabac@undp.org și vladimir.paraschiv@undp.org.

Marcați în subiectul mesajului: PNUD Moldova/Oficiul Procurări „EoI22/02415: Creare de sinergii pentru comunități de afaceri competitive".

Pentru informație detaliată despre condițiile de participare, accesați „Ghidul Solicitantului" anexat la adresa: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2415/.




 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud