Prima   -  Presa   -  Noutăți - Vizită de monitorizare în s. Ecaterinovca

Vizită de monitorizare în s. Ecaterinovca

   
24.08.2011   1985 Accesări  

Proiectul „Reparația capitală a sistemului de canalizare, stațiilor de pompare și a stației de purificare din or. Cimișlia. Construcția sistemelor de canalizare, stațiilor de pompare și reconstrucția sistemelor de aprovizionare cu apă a satului Ecaterinovca" este în plin proces de implementare. Lansat la începutul lunii august, proiectul prevede aprovizionarea cu apă potabilă și canalizate a locuitorilor din Ecaterinovca până la sfârșitul anului.

Implementat în parteneriat cu primăria Cimișlia, proiectul prevede reparația capitală a sistemuui de canalizare, stațiilor de pompare și a stației de purificare din or. Cimișlia. Construcția sistemelor de canalizare, stațiilor de pompare și reconstrucția sistemelor de aprovizionare cu apă a satului Ecaterinovca. Racordarea sistemului de canalizare a s. Ecaterinovca la sistemul de canalizare a or. Cimișlia. Inițial lucrările sunt demarate în com. Ecaterinovca urmând ca pe parcursul anului viitor să se înceapă lucrările și în or. Cimișlia. Costul total al proiectului este de 21 647 690 lei, bani alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, durata de implementare fiinde de 23 de luni.

Până la momentul actual toate lucrările prevăzute de planul de implementare au fost efectuate, nu s-au înregistrat abateri de la normă și nici întârzieri. Prin realizarea acestui proiect se va  da posibilitatea la 365 locuințe în s. Ecaterinovca de a se racorda la sistemul de apă și canalizare.