Prima   -  Presa   -  Noutăți - Invitație la consultările publice cu privire la proiectul Programului Regional Sectorial în domeniul infrastructurii Drumurilor Regionale și Locale

Invitație la consultările publice cu privire la proiectul Programului Regional Sectorial în domeniul infrastructurii Drumurilor Regionale și Locale

   
09.03.2015   879 Accesări  

Pe data de 3 martie 2015 au fost lansate consultările publice cu privire la proiectul Programului Regional Sectorial în domeniul infrastructurii Drumurilor Regionale și Locale pentru Regiunea de Dezvoltare Sud. 

În acest context, Agenția de Dezvoltare Regională Sud  invită toate persoane interesate, la evenimentul regional de consultare publică, care va avea loc marți, pe data de 17 martie 2015, ora 10:00, la restaurantul „Moldova”, de pe strada Mihai Eminescu 42, or. Cimișlia.

 Vă rugăm să luați cunoștință de proiectul Programului Regional în domeniul infrastructurii Drumurilor Regionale și Locale și să transmiteți propunerile de îmbunătățire sau comentariile Dvs. pe adresa noastră de email (adrsud@gmail.compînă la data de 16 martie 2015. Numai împreună, în mod participativ, putem asigura o calitate înaltă a documentului dat.

Pentru o bună organizare a evenimentului Vă rugăm să confirmați participarea Dvs pînă la data de 13 martie 2015 persoanei noastre de contact: Alexandru Sîrbu, tel: 0241/21150, email: adrsud@gmail.com.

Aici găsiți Agenda evenimentului.