Home   -  Welcome

Welcome to the official website of the South Regional Development Agency!

   

Stimați vizitatori,
Bine ați venit pe site-ul oficial al Agenției de Dezvoltare Regională Sud, principala sursă on-line prin intermediul căreia vă puteți informa rapid și veridic despre tot ce se întâmplă în domeniul dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Sud a Republicii Moldova.

Pentru a atinge obiectivele naţionale de dezvoltare economică şi socială, este necesar să dezvoltăm regiuni dinamice şi competitive. Iată de ce, ADR Sud își propune să fie un generator de dezvoltare a regiunii, prin atragerea și gestionarea surselor externe, implementarea programelor și proiectelor cu finanțare națională și oferirea serviciilor pentru stimularea creșterii economice durabile, a parteneriatelor și spiritului antreprenorial.

În mod constant, transmitem în spațiul public informații cu caracter tehnic, date și cifre, care reflectă progresul proiectelor, pentru ca întregul proces, de la depunerea aplicațiilor și până la finalizarea investițiilor, să se desfășoare într-o manieră cât mai transparentă.

Vă încurajăm să descoperiți și să valorificați pe deplin, prin intermediul proiectelor de dezvoltare regională, avantajele și perspectivele de dezvoltare a Regiunii Sud! La rândul nostru, ținem să vă mulțumim pentru interesul manifestat față de activitatea ADR Sud și să vă asigurăm de disponibilitatea instituției noastre de a colabora cu toți actorii implicați în procesul de dezvoltare regională, pentru atragerea investițiilor și prosperarea comunităților noastre.

Cu respect și considerație,
Ion PÎNZARI,
Director interimar ADR Sud